خورشها باید با حرارت ملایم طبخ شوند.
خورش را نباید زیاد بهم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد شده و ظاهر غذا ناخوشایند میشود.
انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
خورش باید کم آب و کاملاً جا افتاده باشد.
پیاز باید با دقت کامل سرخ شود و رنگ آن کاملاً طلایی شود.
نمک و ترشی و چاشنی را باید در انتهای طبخ به خورش اضافه کرد.
منبع
http://ravazadeh.com/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b7%d8%a8%d8%ae-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%b4%e2%80%8f-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%af%d8%a7%d9%86/#prettyPhoto