آموزش پخت ماکارونی ایرانی !
این غذا ک از محبوب ترین غذاهای دنیا و ایران هست ، رو وقتی دانشجو بودم خیلی درست می کردم ، چرا دروغ تنها غذایی بود که خوب درست می کردم ک علاوه بر اینکه قابل خوردن بود خوشمزه هم می شد : ) خوب چرا می گم ماکارونی ایرانی ! تو هر جای دنیا ک من دورادور دیدم ماکارونی رو دم نمی کنن ، شاید برای اینکه بهم نچسبه ولی ما تو ایران همیشه ماکارونی رو دم می کنیم ! ک می شه ایرانی ! بریم سراغ مواد اولیه !
مواد لازم :
ماکارونی ۳۰۰ گرم ( بسته های کوچیک بیرون عموما پونصد گرمی هستن ف می دونم وزن نمی کنید ولی حدود سیسد گرم بردارید دیگه )
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
پودر سیر یک قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
یه قابلمه بردارید و توش آب بریزی و مقداری نمک و روغن به آب اضافه کنید و بذارید آب خوب جوش بیاد بعدش اون سیصد گرم ماکارونی رو ک وزن نکردید : ) رو به آب اضافه کنید ، اگر نمی خواید رشته ها خیلی بلند بشه توصیه می شه رشته ها رو قبل از اینکه بریزید تو آب نصف کنید ! اگرم از این ماکارونی سوسولیا دارید ک هیچی :دی رشته ها رو یکم با چنگال ترجیحا هم بزنید تا بهم نچسبن ، بعد از حدود پنج دقیقه ، قابلمه رو از گاز بردارید وبریزید تو یه آبکش و سریع ماکارونی رو با آب سرد آبکش کنید و بذاید یه گوشه ک آبش بره …
یه قابلمه دیگه بردارید و پیاز رو خرد کنید و برید تو روغن یکم تفت بدید، بعد گوشیت چرخ کرده رو بش اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت خیلی خوب سرخ شه وقتی گوشت خوب پخت نمک و فلفل و پودر سیر ( اگه دوس دارید ) و رب رو هم بهش اضافه کنید و تفت بدید و هم بزنید و اینا تا خوشگل شه ، بعضی جا ها دیدم ابلیمو هم اضافه می کنن ک این سلیقه ایه می تونید قارچ یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید ، یا کمی هویج رنده شده !
ته یه قابلمه دیگه یه مقدار روغن بریزید اگه دوست داشتید می تونید سیب زمینی ورقه ای ببرید و ته قابلمه بذارید تا ته دیگ سیب زمینی ماکارونی بعدا تحویل بگیرید یا نون بذارید و ته دیگ نون تحویل بگیرید ! سپس ماکارونی رو اضافه کنید و روش یه لایه مایه ماکارونی ک درست کردید برید همین جوری لایه لایه برزید برید بالا ! لایه آخر ترجیحا ماکارونی باشه بازم اگه دوست داشتید می تونید روش دارچین یا پودر آویشن بریزید … بعدش در قابلمه رو بذارید و شعله گاز رو کم کنید بذارید یه چهل دقیقه ای دم بکشه ، بعدش از رو گاز بر دارید بذارید یه ده دقیقه ای بمونه ، بعدش با یه کفگیر همش بزنید تا مایعش با خودش حسابی قاطی شه ، یا اگه از این ظرف های نچسب درست کردید ماکارنی رو می تویند سرو ته برش گردونید که ته دیگ خوشگلش بیاد رو و بعدا میل کنید !
منبع: