طب سنتی,گیاهان دارویی,داروهای گیاهی,گیاه درمانی,سایت مرجع طب سنتی ایران,تندرستان www.tandorostan.org طب سنتی,گیاهان دارویی,داروهای گیاهی,گیاه درمانی,سایت مرجع طب سنتی ایران,تندرستان www.tandorostan.org
توجه:
جهت پیدا کردن مورد نظر:
کلیدهای (کنترل Ctrl و اف f )را بزنید و در پایین مرورگر سمت چپ کلمه ی مورد نظر را بنویسید
http://www.persianv.com/ashpazi

-
-
-
-
-
-
خواص کله و پاچه از دیدگاه طب سنتی ایران
اندام های مختلف حیوانات مانند کله، پاچه، جگر،
طحال، شش، دل، مغز و گوشت به تناسب مزاج خود حیوان دارای خواص و کیفیات
مختلف می باشند.
-
خواص جگر سفید، جگر سیاه و دل از دیدگاه طب سنتی ایران
جگر سیاه غذائی است بسیار نیکو، به خصوص جگر بره و
بزغاله و از آن بهتر جگر خروس و مرغ است. غذائیت ریه بسیار اندک و هضم آن
به کندی صورت می گیرد.
-
-
-
-
-
غذاها
-
-
طرز تهیه نخودآب
نخود را از شب قبل خیس می کنیم و یکی دوبار آب آن را تخلیه می کنیم
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
غذاها
پیتزای سنتی
-
کشک و قره قروط
کشک، قرو قروط، طرز تهیه کشک و قره قروط
-
تر حلوا
دستور غذایی زیر یکی از غذاهای سنتی استان همدان
است که معمولا بر سر سفره افطار همیشه همراه دارند.به دستور زیر توجه کنید.
-
-
فواید و کاربردهای ماست از دیدگاه طب سنتی ایران
ماست از دیدگاه طب سنتی ایران دارای طبیعت سرد و تر و چاق کننده بدن است.
مضر افراد سردمزاج
-
حلواها و بیان فواید و مضرت های آن از دیدگاه طب سنتی ایران
تمام حلواها در بدن تولید حرارت می کنند و صفرا و خون را می افزایند.
-
مربای جزر (هویج) افزاینده قوای جنسی
جزر دارای طبیعت گرم و تر در درجه دوم است. جزر
قوه باه (قوای جنسی) را تقویت می کند و یکی از بهترین اشکال مصرف آن برای
این منظور مربای آن است.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
فرنی با شیر
فرنی مزاج معتدل دارد و برای معده و روده و زخم های آنها و گرفتگی صدا مفید بوده به خواب آرام کمک می کند
-
-
-
-
-
-
فالوده سیب
طرز تهیه و فواید فالوده سیب در طب سنتی ایران
-
دسر ها و سالاد ها
تدابیر خوردنی ها و نوشیدنی ها
منبع:
http://www.tandorostan.orgطب سنتی,گیاهان دارویی,داروهای گیاهی,گیاه درمانی,سایت مرجع طب سنتی ایران,تندرستان www.tandorostan.org