فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi

فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi

طرز تهیه آش انار

طرز تهیه آش انار طرز تهیه آش انار



آش انار

طرز تهیه آش انار

مواد لازم:

  1. برنج ………………………………………….. یک پیمانه (۲۰۰) گرم
  2. سبزی آش (گزنه، تره، جعفری، گشنیز، نعناع) یک کیلو
  3. لپه …………………………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (پیمانه)
  4. پیاز سرخ کرده …………………………… ۳ تا ۴ قاشخ سوپ خوری
  5. گوشت چرخ کرده گوسفندی ………… ۳۰۰ گرم
  6. انار …………………………………………… ۲ کیلو (یا رب انار یک لیوان)
  7. گلپر …………………………………………… یک تا دو قاشق سوپ خوری
  8. روغن کنجد ……………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
  9. نمک و فلفل ………………………………… به مقدار کافی

طرز تهیه:

لپه و پیاز را در روغن کنجد سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در قابلمه مسی ریخته و روی شعله ملایم می‌گذاریم کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم تا لپه نیم‏پز شود. سپس برنج را شسته و داخل قابلمه می‌ریزیم. در فاصله‌ای که برنج کاملاً پخته می‌شود. گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و به شکل کوفته‌های کوچک در می‌آوریم. سپس کوفته‌ها را داخل آش ریخته و سبزی را پس از شستن و خرد کردن به مایه آش اضافه می‌کنیم و با شعله‏ی ملایم می‏جوشانیم. برنج آش باید کاملاً بپزد و لعاب بیاندازد آب انار را گرفته و داخل آش می‌ریزیم. درآخر گلپر را به آش اضافه می‌کنیم پس از اینکه آش را در ظرف ریختیم با کمی نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

آش آب غوره  

این آش مانند آش انار تهیه می‌شود. و چاشنی آن آب غوره است می‌توان به جای کوفته‌ها یک جوجه خروس یا ماهیچه گوسفندی را بپزیم و استخوان‌های آن را جدا کرده و گوشت آن را بکوبیم یا ریش ریش کنیم و به آش اضافه کنیم.


منبع

http://ravazadeh.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a2%d8%b4-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1/#prettyPhoto