کیمیا گری با ادویه ها
بریانی گوشت بره ( هندی) :: پنجشنبه ۳٠ بهمن ۱۳٩۳
» سهشنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩۳ :: سهشنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩۳
» مرغ سوخاری اسپایسی copy cat recipe of KFC :: دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳٩٢
» مافین برنج :: دوشنبه ۱٥ مهر ۱۳٩٢
» تشکر :: سهشنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩۳
» تشکر :: سهشنبه ۱۳٩۳/٦/۱۱
» تشکر :: دوشنبه ۱۳٩٢/٦/۱۱
» خورش مرغ ترش :: دوشنبه ٢۸ امرداد ۱۳٩٢
» کوفته یونانی :: چهارشنبه ۱۳٩٢/٥/٩
» کلاب ساندویچ مرغ :: پنجشنبه ۱۳٩٢/٤/٢٧
» چیز کیک مارس :: چهارشنبه ۱۳٩٢/٤/٢٦
» سوپ نودل سبزیجات با میگوا :: جمعه ۱۳٩٢/۳/۱٠
» کتلت برنج :: چهارشنبه ۱۳٩٢/۳/۱
» فریتاتای مرغ و سبزیجات (Frittata) :: سهشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱٥
» کیک موز و لیمو :: دوشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱٤
» بیسکوییت شکلاتی :: یکشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱۳
» بابا غنوش( پیش غذای عربی ) :: یکشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱۳
» شیرینی شکری :: سهشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱
» سالاد سبزیجات مخلوط :: سهشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱
» ایده هایی برای یه روز عشقولانه :: دوشنبه ۱۳٩۱/۱۱/٢۳
» استیک با سس قارچ :: سهشنبه ۱۳٩۱/۱۱/۱٠
» کوکیز شکلاتی (Dark Chocolate cookies) :: سهشنبه ۱۳٩۱/۱۱/۱٠
» کباب تابه ای با سیب زمینی :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٢٧
» کباب دل مرغ :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٢٧
» اسنک پنیری :: دوشنبه ۱۳٩۱/۱٠/۱۸
» سالاد اسفناج با گردو و سس رب انار :: شنبه ۱۳٩۱/۱٠/۱٦
» چوروس ( شیرینی اسپانیایی) Spanish Churros :: شنبه ۱۳٩۱/۱٠/۱٦
» سیب زمینی تنوری با لوبیا و سس پنیر Jacket Potato :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٦
» پیتزا با سس گوجه خانگی :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٦
» یلدا مبارک! :: سهشنبه ۱۳٩۱/٩/٢۸
» کیک اسفناج :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٩/٢۳
» فوکاچیا Focaccia (نان ایتالیایی) :: سهشنبه ۱۳٩۱/٩/٢۱
» مربای کامکوات :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱٥
» سس های کم کالری اما خوشمزه :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱٥
» اسنک اسپایسی هندی ( نمک پاره) + سس گوجه فرنگی خانگی :: سهشنبه ۱۳٩۱/٩/۱٤
» گاجار کحلوا ( حلوای هویج هندی) :: دوشنبه ۱۳٩۱/٩/۱۳
» ترش تره گیلانی :: شنبه ۱۳٩۱/٩/۱۱
» کیک خرمالو :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٩/٢
» آش رشته :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٩/٢
» شنیسل مرغ مزه دار شده :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱
» ترشی لیمو با ابلیمو :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱
» زیتون پرورده :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱
» خورش کاری مرغ با شیر نارگیل :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٥
» مربای لیمو ترش بدون پخت :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» اردور ژامبون مرغ :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» چاتنی یا ترشی لیمو :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» ترشی گوجه فرنگی یا ترشی سالاد فصل :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» کوفته برنجی :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۸/۱۸
» کیک شکلاتی تر با بستنی وانیلی MOIST CHOCOLATE CAKE :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۸/۱۸
» کوکو ی گوشت با قارچ :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/۱٥
» تاجین مرغ و زیتون و کدو :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/۱٥
» ماهی سوخاری با ماهی نایل پرچ یا تیلاپیا :: جمعه ۱۳٩۱/۸/٥
» کیک دارچین :: جمعه ۱۳٩۱/۸/٥
» کیک سرد با بادام و میوه های خشک(اسلایس بادام ) :: شنبه ۱۳٩۱/٧/٢٩
» مرغ برشته چینی :: جمعه ۱۳٩۱/٧/٢۸
» پلو کیچاری ( هندی) :: جمعه ۱۳٩۱/٧/٢۸
» سوسیس و کالباس خانگی با گوشت قرمز یا مرغ :: دوشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٤
» کتلت لوبیا سفید :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» سس مخصوص برای اونیون باجی و پیش غذاهای دیگر خمیری :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» اونیون باجی onion bhaji :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» تاجین گوشت با پسته و کشمش :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» خوراک دل و جگر و قلوه :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٧/۱٢
» دیپ زیتون با پنیر :: جمعه ۱۳٩۱/٧/٧
» پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٦ :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٦
» پارمزان بادمجان (ایتالیایی) :: سهشنبه ۱۳٩۱/٧/٤
» کیک هویج آمریکایی :: یکشنبه ۱۳٩۱/٧/٢
» خوراک ماهی تن :: جمعه ۱۳٩۱/٦/۳۱
» دوکلا (dhokla) نان نخود هندی :: جمعه ۱۳٩۱/٦/۳۱
» کیک شیر عسلی :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/۳٠
» فالوده شیرازی با نودل برنجی :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٩
» سوپ چربی سوز :: یکشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٦
» کله جوش یا کال جوش :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/٢۳
» چیز کیک آلبالو :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/٢۳
» آش دوغ :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٢
» نان اسپایسی آمباشا + سس فلفل بربر +کره معطر :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٢
» سیب زمینی برشته :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٢
» مافین کدو همراه با سیب زمینی برشته :: سهشنبه ۱۳٩۱/٦/٢۱
» میگو سوخاری یا پفکی :: دوشنبه ۱۳٩۱/٦/۱۳
» گراتین پاستا با بادمجان :: دوشنبه ۱۳٩۱/٦/۱۳
» لوف پاستا pasta loaf :: شنبه ۱۳٩۱/٦/۱۱
» نان تافتون خانگی :: شنبه ۱۳٩۱/٦/۱۱
» بژی نان شیرینی سنتی کرمانشاه :: شنبه ۱۳٩۱/٦/۱۱
» فلافل :: دوشنبه ۱۳٩۱/٥/۳٠
» شکلات مارسیپان پرتقالی :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٩
» ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٥
» بریانی گوشت بره ( هندی) :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٥
» شکلات مارس سرخ کرده Deep-fried Mars :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٥
» برشتوک :: جمعه ۱۳٩۱/٥/٢٠
» خورش دوپیازه بامیه با قلقلی (هندی) :: جمعه ۱۳٩۱/٥/٢٠
» نان خشک :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٩
» چیلی کن کارنه :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/۱۸
» نان زعفرانی سوئدی (lussekatter) :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٥
» رول مرغ مراکشی (باستیا) :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٥
» پیاز سوخاری ONION RING :: شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٤
» لکه گیری مواد مختلف اسرار و نکات ریز خانه داری (1) :: جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳
» چگونه یک عصاره گوشت خوشمزه داشته باشیم؟ :: جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳
» رمز و راز خوب پف کردن سفیده و درست کردن مرنگ :: جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳
» پاستا با ماهی سالمون و سس آلفردو :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢
» نکات مهم در تهـــــیـــــه کیک :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢
» تاجین گوشت با بادام :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢
» garlic bread نان سیر با پنیر شماره 1 :: سهشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» مرغ سوخاری اسپایسی copy cat recipe of KFC :: سهشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» مرغ سوخاری شماره 1 :: سهشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» کوکی میکری :: سهشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» فقط برای سرگرمی شخصیت شناسی از روی دست خط :: دوشنبه ۱۳٩۱/٥/٩
» سالاد شیرازی دوست دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :: شنبه ۱۳٩۱/٥/٧
» بال کبابی :: شنبه ۱۳٩۱/٥/٧
» پاستا پنه با قارچ و جعفری :: شنبه ۱۳٩۱/٥/٧
» خورش تره ( کردســـــــتان) :: جمعه ۱۳٩۱/٥/٦
» چگونه داغی مناسب یک روغن را بفهمیم؟ :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱
» little golden bag کیف کوچولوی طلایی (چینی) :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱
» نان سیب زمینی و نخودسبز :: جمعه ۱۳٩۱/٤/۳٠
» نان شاهدانه و تخم آفتاب گردان :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/٢۸
» سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه :: سهشنبه ۱۳٩۱/٤/٢٧
» خمیر پیتزای ترد و عالی :: سهشنبه ۱۳٩۱/٤/٢٠
» راز و رمز یک خمیر پیتزای ترد + سنگ پیتزا + گلوتن آرد :: سهشنبه ۱۳٩۱/٤/٢٠
» سس کــــــــــارامــــــل :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» اسلایس چیز کیک سیب با سس کارامل :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» کلوچه برساق( کردی) :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» حرفهای کمی بزرگونه!!! :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» تبدیل درجه حرارت فرهای برقی و گازی :: سهشنبه ۱۳٩۱/٤/۱۳
» اندازه گیری مــــــواد گوناگون :: سهشنبه ۱۳٩۱/٤/۱۳
» ساندویچ پنیر برشته grilled cheese :: سهشنبه ۱۳٩۱/٤/۱۳
» نــــــــــــــان صـــبـــــحــــــانـــــــــــــــــه :: یکشنبه ۱۳٩۱/٤/۱۱
» تصاویر و تشکر :: یکشنبه ۱۳٩۱/٤/۱۱
» اندازه گیری و ابزار آن :: شنبه ۱۳٩۱/٤/۱٠
» فلفلــــــــــــــهای خوشگل و خوش رنگ :: شنبه ۱۳٩۱/٤/۱٠
» ســــــــــــوهـــــــــان عســـــــــــــــــلـــــــــــــــــی :: جمعه ۱۳٩۱/٤/٩
» سالسای تند و اسپایسی گوجه فرنگی :: جمعه ۱۳٩۱/٤/٩
» گوش فیــــــــــــــــــــــــل :: جمعه ۱۳٩۱/٤/٩
» ترتیلای خانگی با سس سالسا :: جمعه ۱۳٩۱/٢/۱٥
» ســـــــس خردل دیجون خانگی :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٢/۱٤
» ادویه ها ، چاشنیها و طعمها و طریقه استفاده آنها :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۱/۱٧
» ادویـــــــــــه هـــــــــــا ، چــــاشنیـــها و طعــــــمـــــهــــــــــا (1) :: سهشنبه ۱۳٩۱/۱/۱٥
» چاناچات (سالاد نخود هندی) با سس تمر هندی :: شنبه ۱۳٩۱/۱/۱٢
» ایمپانادای گوشت + ایمپانادای دسری :: شنبه ۱۳٩۱/۱/۱٢
» تصاویر :: سهشنبه ۱۳٩۱/۱/۱
» شکلات کارامل یا شکلات مارس :: دوشنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٩
» شکلات ترافل فندقی :: دوشنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٩
» شیرینی سویدی SWEDISH COOKIES :: شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٠
» بیسکوییت دارچینی(مکزیکی) :: شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٠
» نان برنجی :: شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٠
» خورش ٱفریقایی ( اتیوپی) درو - وات :: شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠
» سوشی سالمون با آواکادو و سبزیجات :: یکشنبه ٢٤ شهریور ۱۳٩٢
کیمیا گری با ادویه ها http://daarchin.persianblog.ir