فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi
فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi

طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش جو 

 

طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش جو

مواد لازم:

  1. گوشت سر دست بدون استخوان گوسفندی ۵۰۰ گرم
  2. جو پوست گرفته …………………………………. ۲۵۰ گرم
  3. سبزی آش …………………………………………. ۱ کیلو و نیم
  4. نخود و لوبیا و عدس و ماش ………………… از هر کدام ۱ کیلو
  5. برنج ………………………………………………….. یک استکان (۱۰۰ گرم)
  6. پیاز سرخ کرده …………………………………… ۴تا ۵ قاشق سوپ خوری
  7. کشک سائیده غلیظ ………………………………. ۴تا ۵ لیوان (یک لیتر)
  8. نمک و فلفل ……………………………………….. به مقدار کافی
  9. زرد چوبه …………………………………………… ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

بهتر است حبوبات را از شب قبل خیس کنیم چون در این حالت زودتر پخته می‏ شود. گوشت را با حبوبات، پیاز و زردچوبه سرخ کرده تا نیم پز شود. سپس جوی پوست گرفته و برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم به گوشت و حبوبات اضافه کرده تا با حرارت ملایم جا بیفتد گاهی نیز آش را بهم می‌زنیم که ته نگیرد سپس سبزی را شسته و خرد کرده و به آش اضافه می‏کنیم. گوشت را کوبیده و داخل آش می‌ریزیم. این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود پس از آماده شدن آش آن را از روی شعله بر می‌داریم و کشک را به آن اضافه کرده و به هم می‌زنیم آش را در ظرف می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک ساده و نعناع داغ و پیاز سرخ کرده تزئین کرده و میل می‌کنیم.


منبع

http://ravazadeh.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a2%d8%b4-%d8%ac%d9%88/#prettyPhoto