راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری چیست؟
http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/tasty1-falafel1-now.html
6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند
فلافل
گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویهجات است. این غذا در خاورمیانه و
بهویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده میشود. فلافل معمولا به روش
سنتی پخت می شده است.
_ برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.
_ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.
_
هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن
فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.
_ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.
_ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.
_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.
منبع : khorasannews.com
http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/tasty1-falafel1-now.html