فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi
فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi

اشکالات رایج در پخت کیک

اشکالات رایج در پخت کیک 

 

اشکالات رایج در پخت کیک


کیک پف نکرده

  • آب یا روغن بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور مصرف شده اند.
  • قالب زیادی بزرگ است.
  • دمای فر کم بوده,کیک نپخته است.
  • مواد کیک بیش از حد یا کمتر از مقدار لازم مخلوط شده اند.

 

کیک چروکیده و جمع شده است

  • شکر, روغن و یا مایعات بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور مصرف شده اند.
  • استفاده از مواد تاریخ مصرف گذشته و بیات.
  • مصرف کمتر از مقدار ذکر شده آرد یا مایعات.

 

کیک تو رفته است

  •   مایعات, بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور مصرف شده اند.

 

کیک شیب دار است, متراکم و خیس و سنگین به نظر می رسد

  •  دمای فر کم بوده و کیک خام است.
  • در فر زودتر از موعد باز شده است.
  • مقدار مایعات یا چربی زیاد بوده است.
  • مواد کیک بیش از حد یا کمتر مقدار مجاز مخلوط شده اند.

 

کیک ترک دارد / برآمدگی و تو رفتگی دارد/ سوراخ و منافذ زیاد دارد/خشک و زمخت است/ شکننده و سوخته است.

  • تمامی این مشکلات به دلیل پخت زیاد از حد کیک می باشد, که علت آن دمای زیاد فر یا زمان پخت طولانی است.
  •  هم زدن بیش از حد هم می تواند منجر به بر جستگی و تو رفتگی و همچنین ترک روی کیک شود.
  • خشکی و شکنندگی کیک می تواند به دلیل ریختن کمتر از اندازه آب, روغن یا دیگر مایعات و یا حتی حذف تخم مرغ باشد.

 

کیک زبر و خشک است

  •  آرد یا تخم مرغ بیش از مقدار ذکر شده در دستور استفاده شده اند.
  • هم زدن بیش از حد مواد.
  •  شکر کمتر از مقدار ذکر شده در دستور استفاده شده است.

 

کیک مانند آتشفشان برجسته است.

  • دمای فر زیاد بوده است.
  • اندازه قالب نسبت به مواد کیک کوچک بوده است.
  •  آرد بیشتر از مقدار ذکر شده در کیک استفاده شده است.

 

کیک از قالب سرریز شده است.

  • دمای فر کم بوده است.
  • مقدار مواد نسبت به قالب کیک زیاد بوده است. (مواد کیک معمولا باید 1/2 قالب, تا 2/3 قالب را پر کنند)
  •  آب بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور استفاده شده است.
  • طبقه فر که قالب حاوی مواد کیک روی آن قرار می گیرد, تراز نبوده است.
  • قالب در وسط فر قرار نگرفته است.

 

کیک به قالب چسبیده است و به سختی جدا می شود.

  • قالب به اندازه کافی چرب نشده است. (در صورت دسترسی می توانید از اسپری جداکننده کیک استفاده کنید)
  • زودتر از موعد کیک را از قالب خارج کرده اید. ( هنگامی که کیک را از فر خارج کردید, در ده دقیقه اول کیک هنوز گرم است و به راحتی خرد می شود, بعد از بیست دقیقه چربی موجود در کیک کم کم شروع به سفت شدن می کند)
  • اگر دیواره های قالب را از قبل چرب نکرده اید, کیک به دیواره قالب چسبیده, باید قبل از خارج کردن کیک, با چاقو یا لیسک کیک را از دیواره جدا کنید.

 

 

منبع : ویلتون (Wilton)


http://yasminkitchen.com/%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%DB%8C%DA%A9/