فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi
فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

فهرست وبلاگ و سایتهای آشپزی ایرانی آموزش آشپزی پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی

ashpazi آشپزی آموزش پخت و طرز تهیه انواع غذا های ایرانی آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ashpazi Persian Food and Persian Food Aashpazi

کیمیا گری با ادویه ها http://daarchin.persianblog.ir

 کیمیا گری با ادویه ها 
مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi

 


 کیمیا گری با ادویه ها 


مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi







آش وسوپ(٥)
ادویه ها و تصاویر آن(٢)
اسرار و نکات ریز خانه داری(٢)
برای سرگرمی(۱)
پاستا(٤)
پلوها(٢)
پیتزا و ساندویچها(٤)
پیش غذا ها(۱۸)
 تاجینها(٢)
ترشی ها ،مرباها(٥)
تصاویر غذهای چینی و آداب رستورانهای دیم سام(۱)
تصاویر متفرقه(۱)
 تصاویر متفرقه و تزیین کیکها(٢) چرا بامیه بعد پخت لیز میشود؟(۱) چطور متوجه داغی روغن شویم؟(٢)
 خوراک ها(٢)
 خورش ها(٧)
دانستنیهای پخت و پز و اندازه گیریها(۱)
دانستنیهای پخت و پز و اندازه گیریها(۳)
دسر ،چیزکیک ،بستنی(۸)
 رمز و راز زدن سفیده(۱)
ساخت ادویه گرام ماسالا خانگی(۱)
سالاد ها(٦)
سسها و چاشنیها(۱٠)
سوشی سالمون و آواکادو(۱) شکلاتها(۳)
شیرینی ،کیکها و نانها(۳٦) شیرینی سنتی(٢)
 عکسهای متفرقه(٢)
غذا های عربی(۱)
 غذا های یونانی(۱)
غذاهای آفریقایی(٦)
غذاهای آمریکای جنوبی(۳) غذاهای ابتکاری(٧)
 غذاهای ایتالیایی(٤)
غذاهای چینی(٤)
غذاهای خمیری(٤)
غذاهای داخل فر(۸)
 غذاهای دریایی(٥)
غذاهای سرخ کردنی و سوخاری(۱٠)
غذاهای سنتی(٢)
غذاهای عربی(۱)
 غذاهای فرانسوی(۱)
غذاهای گوشتی(٢)
غذاهای گیاهی(٢)
غذاهای هندی(٩)
غذاهای کردی(٢)
مرغ سوخاری کنتاکیkfc(٢) مرنگ(۱)
 میوه و سبزی آرایی(۱)
 نکات مهم در تهیه کیک(۱)
همه چیز درباره پیتزا(٢)
 کالباس خانگی(۱)
کباب ها(٢)
کوکو ها(٢)
 

بریانی گوشت بره ( هندی) :: پنجشنبه ۳٠ بهمن ۱۳٩۳
» سه‌شنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩۳ :: سه‌شنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩۳
» مرغ سوخاری اسپایسی copy cat recipe of KFC :: دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳٩٢
» مافین برنج :: دوشنبه ۱٥ مهر ۱۳٩٢
» تشکر :: سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩۳
» تشکر :: سه‌شنبه ۱۳٩۳/٦/۱۱
» تشکر :: دوشنبه ۱۳٩٢/٦/۱۱
» خورش مرغ ترش :: دوشنبه ٢۸ امرداد ۱۳٩٢
» کوفته یونانی :: چهارشنبه ۱۳٩٢/٥/٩
» کلاب ساندویچ مرغ :: پنجشنبه ۱۳٩٢/٤/٢٧
» چیز کیک مارس :: چهارشنبه ۱۳٩٢/٤/٢٦
» سوپ نودل سبزیجات با میگوا :: جمعه ۱۳٩٢/۳/۱٠
» کتلت برنج :: چهارشنبه ۱۳٩٢/۳/۱
» فریتاتای مرغ و سبزیجات (Frittata) :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱٥
» کیک موز و لیمو :: دوشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱٤
» بیسکوییت شکلاتی :: یکشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱۳
» بابا غنوش( پیش غذای عربی ) :: یکشنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱۳
» شیرینی شکری :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱
» سالاد سبزیجات مخلوط :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/۱٢/۱
» ایده هایی برای یه روز عشقولانه :: دوشنبه ۱۳٩۱/۱۱/٢۳
» استیک با سس قارچ :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/۱۱/۱٠
» کوکیز شکلاتی (Dark Chocolate cookies) :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/۱۱/۱٠
» کباب تابه ای با سیب زمینی :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٢٧
» کباب دل مرغ :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٢٧
» اسنک پنیری :: دوشنبه ۱۳٩۱/۱٠/۱۸
» سالاد اسفناج با گردو و سس رب انار :: شنبه ۱۳٩۱/۱٠/۱٦
» چوروس ( شیرینی اسپانیایی) Spanish Churros :: شنبه ۱۳٩۱/۱٠/۱٦
» سیب زمینی تنوری با لوبیا و سس پنیر Jacket Potato :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٦
» پیتزا با سس گوجه خانگی :: چهارشنبه ۱۳٩۱/۱٠/٦
» یلدا مبارک! :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٩/٢۸
» کیک اسفناج :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٩/٢۳
» فوکاچیا Focaccia (نان ایتالیایی) :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٩/٢۱
» مربای کامکوات :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱٥
» سس های کم کالری اما خوشمزه :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱٥
» اسنک اسپایسی هندی ( نمک پاره) + سس گوجه فرنگی خانگی :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٩/۱٤
» گاجار کحلوا ( حلوای هویج هندی) :: دوشنبه ۱۳٩۱/٩/۱۳
» ترش تره گیلانی :: شنبه ۱۳٩۱/٩/۱۱
» کیک خرمالو :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٩/٢
» آش رشته :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٩/٢
» شنیسل مرغ مزه دار شده :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱
» ترشی لیمو با ابلیمو :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱
» زیتون پرورده :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٩/۱
» خورش کاری مرغ با شیر نارگیل :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٥
» مربای لیمو ترش بدون پخت :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» اردور ژامبون مرغ :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» چاتنی یا ترشی لیمو :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» ترشی گوجه فرنگی یا ترشی سالاد فصل :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/٢٢
» کوفته برنجی :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۸/۱۸
» کیک شکلاتی تر با بستنی وانیلی MOIST CHOCOLATE CAKE :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۸/۱۸
» کوکو ی گوشت با قارچ :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/۱٥
» تاجین مرغ و زیتون و کدو :: دوشنبه ۱۳٩۱/۸/۱٥
» ماهی سوخاری با ماهی نایل پرچ یا تیلاپیا :: جمعه ۱۳٩۱/۸/٥
» کیک دارچین :: جمعه ۱۳٩۱/۸/٥
» کیک سرد با بادام و میوه های خشک(اسلایس بادام ) :: شنبه ۱۳٩۱/٧/٢٩
» مرغ برشته چینی :: جمعه ۱۳٩۱/٧/٢۸
» پلو کیچاری ( هندی) :: جمعه ۱۳٩۱/٧/٢۸
» سوسیس و کالباس خانگی با گوشت قرمز یا مرغ :: دوشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٤
» کتلت لوبیا سفید :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» سس مخصوص برای اونیون باجی و پیش غذاهای دیگر خمیری :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» اونیون باجی onion bhaji :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» تاجین گوشت با پسته و کشمش :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٢٠
» خوراک دل و جگر و قلوه :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٧/۱٢
» دیپ زیتون با پنیر :: جمعه ۱۳٩۱/٧/٧
» پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٦ :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٧/٦
» پارمزان بادمجان (ایتالیایی) :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٧/٤
» کیک هویج آمریکایی :: یکشنبه ۱۳٩۱/٧/٢
» خوراک ماهی تن :: جمعه ۱۳٩۱/٦/۳۱
» دوکلا (dhokla) نان نخود هندی :: جمعه ۱۳٩۱/٦/۳۱
» کیک شیر عسلی :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/۳٠
» فالوده شیرازی با نودل برنجی :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٩
» سوپ چربی سوز :: یکشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٦
» کله جوش یا کال جوش :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/٢۳
» چیز کیک آلبالو :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/٢۳
» آش دوغ :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٢
» نان اسپایسی آمباشا + سس فلفل بربر +کره معطر :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٢
» سیب زمینی برشته :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٢
» مافین کدو همراه با سیب زمینی برشته :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٦/٢۱
» میگو سوخاری یا پفکی :: دوشنبه ۱۳٩۱/٦/۱۳
» گراتین پاستا با بادمجان :: دوشنبه ۱۳٩۱/٦/۱۳
» لوف پاستا pasta loaf :: شنبه ۱۳٩۱/٦/۱۱
» نان تافتون خانگی :: شنبه ۱۳٩۱/٦/۱۱
» بژی نان شیرینی سنتی کرمانشاه :: شنبه ۱۳٩۱/٦/۱۱
» فلافل :: دوشنبه ۱۳٩۱/٥/۳٠
» شکلات مارسیپان پرتقالی :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٩
» ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٥
» بریانی گوشت بره ( هندی) :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٥
» شکلات مارس سرخ کرده Deep-fried Mars :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٢٥
» برشتوک :: جمعه ۱۳٩۱/٥/٢٠
» خورش دوپیازه بامیه با قلقلی (هندی) :: جمعه ۱۳٩۱/٥/٢٠
» نان خشک :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٩
» چیلی کن کارنه :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/۱۸
» نان زعفرانی سوئدی (lussekatter) :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٥
» رول مرغ مراکشی (باستیا) :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٥
» پیاز سوخاری ONION RING :: شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٤
» لکه گیری مواد مختلف اسرار و نکات ریز خانه داری (1) :: جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳
» چگونه یک عصاره گوشت خوشمزه داشته باشیم؟ :: جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳
» رمز و راز خوب پف کردن سفیده و درست کردن مرنگ :: جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳
» پاستا با ماهی سالمون و سس آلفردو :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢
» نکات مهم در تهـــــیـــــه کیک :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢
» تاجین گوشت با بادام :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢
» garlic bread نان سیر با پنیر شماره 1 :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» مرغ سوخاری اسپایسی copy cat recipe of KFC :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» مرغ سوخاری شماره 1 :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» کوکی میکری :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠
» فقط برای سرگرمی شخصیت شناسی از روی دست خط :: دوشنبه ۱۳٩۱/٥/٩
» سالاد شیرازی دوست دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :: شنبه ۱۳٩۱/٥/٧
» بال کبابی :: شنبه ۱۳٩۱/٥/٧
» پاستا پنه با قارچ و جعفری :: شنبه ۱۳٩۱/٥/٧
» خورش تره ( کردســـــــتان) :: جمعه ۱۳٩۱/٥/٦
» چگونه داغی مناسب یک روغن را بفهمیم؟ :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱
» little golden bag کیف کوچولوی طلایی (چینی) :: یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱
» نان سیب زمینی و نخودسبز :: جمعه ۱۳٩۱/٤/۳٠
» نان شاهدانه و تخم آفتاب گردان :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/٢۸
» سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٤/٢٧
» خمیر پیتزای ترد و عالی :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٤/٢٠
» راز و رمز یک خمیر پیتزای ترد + سنگ پیتزا + گلوتن آرد :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٤/٢٠
» سس کــــــــــارامــــــل :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» اسلایس چیز کیک سیب با سس کارامل :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» کلوچه برساق( کردی) :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» حرفهای کمی بزرگونه!!! :: چهارشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٤
» تبدیل درجه حرارت فرهای برقی و گازی :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٤/۱۳
» اندازه گیری مــــــواد گوناگون :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٤/۱۳
» ساندویچ پنیر برشته grilled cheese :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/٤/۱۳
» نــــــــــــــان صـــبـــــحــــــانـــــــــــــــــه :: یکشنبه ۱۳٩۱/٤/۱۱
» تصاویر و تشکر :: یکشنبه ۱۳٩۱/٤/۱۱
» اندازه گیری و ابزار آن :: شنبه ۱۳٩۱/٤/۱٠
» فلفلــــــــــــــهای خوشگل و خوش رنگ :: شنبه ۱۳٩۱/٤/۱٠
» ســــــــــــوهـــــــــان عســـــــــــــــــلـــــــــــــــــی :: جمعه ۱۳٩۱/٤/٩
» سالسای تند و اسپایسی گوجه فرنگی :: جمعه ۱۳٩۱/٤/٩
» گوش فیــــــــــــــــــــــــل :: جمعه ۱۳٩۱/٤/٩
» ترتیلای خانگی با سس سالسا :: جمعه ۱۳٩۱/٢/۱٥
» ســـــــس خردل دیجون خانگی :: پنجشنبه ۱۳٩۱/٢/۱٤
» ادویه ها ، چاشنیها و طعمها و طریقه استفاده آنها :: پنجشنبه ۱۳٩۱/۱/۱٧
» ادویـــــــــــه هـــــــــــا ، چــــاشنیـــها و طعــــــمـــــهــــــــــا (1) :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/۱/۱٥
» چاناچات (سالاد نخود هندی) با سس تمر هندی :: شنبه ۱۳٩۱/۱/۱٢
» ایمپانادای گوشت + ایمپانادای دسری :: شنبه ۱۳٩۱/۱/۱٢
» تصاویر :: سه‌شنبه ۱۳٩۱/۱/۱
» شکلات کارامل یا شکلات مارس :: دوشنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٩
» شکلات ترافل فندقی :: دوشنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٩
» شیرینی سویدی SWEDISH COOKIES :: شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٠
» بیسکوییت دارچینی(مکزیکی) :: شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٠
» نان برنجی :: شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٠
» خورش ٱفریقایی ( اتیوپی) درو - وات :: شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٠
» سوشی سالمون با آواکادو و سبزیجات :: یکشنبه ٢٤ شهریور ۱۳٩٢







 کیمیا گری با ادویه ها http://daarchin.persianblog.ir